Hiustenleikkaus ja peruukkien sovitus

Bye_hairTiistaina 9.2 kävin aamupäivällä kampaajallani leikkaamassa hiukseni lyhkäsemmiksi. Minulla on aina ollut pitkät hiukset, ja nytkin ne olivat melkein napaan asti. Kun tuttu kampaaja kysyi, että mitäs hiuksille tehdään, näytin hänelle kuvan hiusmallista jonka halusin. Kampaajani oli erittäin yllättynyt ja kysyi, että olenko nyt aivan varma. Vastasin myöntävästi, ja leikkaus aloitettiin leikkaamalla heti 80% hiuksista pois. Tuntu niinkuin olisin ollut jossain unessa, koska enhän minä ikinä muuten leikkaisi noin paljon hiuksistani pois. Tilanne ei ollut kuitenkaan mikään masentava tai surullinen, vaan enemmänkin vain epätodentuntoinen ja jännittävä. Lyhyet hiukset eivät näyttäneetkään niin oudolta minulla.

Maksoin ja kiitin hiustenleikkuusta ja hymyilin koko matkan kotiin, koska oli niin omituinen olo. Olin tyytyväinen hiuksiini, ja samalla jännitin poikaystäväni reaktioita. Hänkin onneksi tykkäsi hiuksistani 🙂

Pari tuntia kampaajan jälkeen lähdettiinkin äidin ja poikaystävän kanssa keskustaan Kinnusen liikkeeseen sovittamaan peruukkeja. En ole koskaan ennen kokeillut peruukkia, ja mielestäni jokaikinen peruukki näytti ihan.. peruukilta. Tietenkin. Mutta olin toivonut, että ne olisivat näyttäneet niin aidoilta, ettei eroa aitoihin hiuksiin olisi niin helposti huomattavissa. Mielummin käytän tulevaisuudessa vain jotain päähinettä kaljuni päällä, kun peruukkia josta kaikki näkevät heti, että se on peruukki.

Valitsin lyhyen vaaleanruskean polkkatukan peruukikseni, enkä nyt varsinaisesti siitäkään ihan hirveästi pitänyt, mutta oli se valikoiman siedettävin. Ja siis sen valikoiman, jonka maksusitoumukseni maksaa kokonaan. Tarjolla oli myös tuhannen euron peruukkeja, jotka näyttivät aavistuksen paremmalta, mutta joista maksusitoumukseni olisi korvannut vain 113€. Ihan niin paljoa en suostu maksamaan.. Liikkeessä myytiin myös mukavantuntoisia bambusta valmistettuja päähineitä, joista kaksi lähti mukaan. Peruukkini on nyt vielä liikkeessä varattuna, sillä maksusitoumukseni saan vasta ensi viikolla. Voin esitellä peruukkini ja muut Kinnusen ostokseni myöhemmin erillisessä postauksessa, heti kun saan peruukini kotiin asti.

Vaikka valikoima Helsingin Kinnusessa ei ollut mikään älyttömän laaja, henkilökunta oli äärimmäisen mukavaa. Voin ihan hyvin suositella paikkaa 🙂

 

EDIT: Kuva lisätty. Haluaisin pysyä vielä osittain anonyymina, vaikka tänne saattaa lisää omia kuvia ilmestyäkin.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s