Viimeinen päivä kaksirintaisena~

Ihan kohta on vihdoinkin se kauan odotettu maanantai! Olen käynyt vanhempieni kanssa kahvilla, poikaystävän kanssa syömässä, siivonnut kämpän, pessyt vaatteita, pakannut ja päivittänyt iPodin huomista varten. Olen nyt ihan valmis kaikkeen.

Olo on rauhallinen, ja varmasti äärimmäisen helpottunut, kun leikkaus on ohi. Haluan tän pois musta, ja nopeasti sytostaattihoidot alkuun.

Leikkaus ei jännitä vieläkään. Ehkä huomenna?

Kirurgisessa sairaalassa pitää olla about kello 8 aikoihin. Itse leikkaus on vasta monen tunnin päästä saapumisestani, sillä olen kuulemma vasta kolmantena jonossa. Vanhempani ja poikaystäväni tulevat mukaan, joten ihan kauheen tylsää odottamisesta ei onneksi tule.

Minua ei ole ikinä ennen leikattu, joten en yhtään osaa arvioida missä kunnossa olen, kun olen taas hereillä leikkauksen jälkeen. Enkä tiedä miten paha tämä vasemman käden toimintakyvyttömyys tulee olemaan. On se kuulemma aika kipeä imusolmukkeiden poistamisen jälkeen, mutta toivottavasti paranee nopeasti.

Kirjoittelen lisää leikkauksen jälkeen, heti kun pystyy!

Advertisements
This entry was posted in Fiiliksiä. Bookmark the permalink.

1 Response to Viimeinen päivä kaksirintaisena~

  1. Seija says:

    Rohkeutta kehiin, ja sitä sinulle tuntuu olevankin! Minulta tyhjennettiin molemmat kainalot, eikä käsien toiminnassa sen takia ole ollut vaikeuksia. Luullakseni saat (toivottavasti jo ennen kotiin pääsyä) fysioterapeutin ohjausta jumppaan ja venyttelyyn. Siis kädet pitää pitää liikkeessä jumpan avulla, jotta leikkaushaavoihin ei pääse muodostumaan turhia kiinnikkeitä, koska ne sitten rajoittavat liikeratoja ja aiheuttavat kipua. Voimia toipumiseen…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s